Destinasjon Drammen

NBFs lokale samarbeidspartner er Destinasjon Drammen - et datterselskap av Byen Vår Drammen AS. Destinasjonsselskapet hjelper oss med lokale kontakter og planlegging av opplevelser for deltakerne på bridgefestivalen. 

Hjemmesiden deres er www.drammen.no og er vil deltakere på bridgefestivalen finne aktuelt stoff om alt fra shopping, til spisesteder, utesteder og hva ellers som skjer i Drammen samtidig med bridgefestivalen.  

Mer om Byen Vår Drammen AS:
Byen Vår Drammen AS er et uavhengig aksjeselskap som eies av rundt 200 bedrifter og Drammen Kommune i fellesskap. Selskapet jobber til beste for Drammen generelt og Drammen sentrum spesielt. Byen Vår Drammen AS er morselskap for datterselskapene Destinasjon Drammen AS og Arrangement Drammen AS. Byen Vår Drammen som selskap har fokus på sentrum, omdømmebygging og bylivsutvikling, Destinasjon Drammen AS tar seg av besøksnæringen, utvikling og markedsføring, samt arrangør av  møter og konferanser, mens Arrangement Drammen AS vil være selskapet som organiserer alle arrangementer som vi er involvert i. 

Sponsors

 
 

Follow us on Facebook