Det blir bridgefestival i 2020!

 Styret i Norsk Bridgeforbund besluttet i møte torsdag 4. juni at det arrangeres en begrenset bridgefestival i 2020. Begrensningen skyldes krav fra myndighetene i forhold til smittevern rundt Covid-19 utbruddet, samt våre egne retningslinjer for bridgespill i henhold til smittevern. 

Det blir bridgefestival i 2020!

Selv om det kanskje ikke blir en festival helt slik vi er vant til, så gleder vi oss til å ønske inntil 200 mennesker velkommen til fire turneringer på festivalen. (Det tas forbehold om at myndighetene åpner for arrangement med 200 mennesker senest 15. juni)

De fire turneringene blir: (fullstendig program)

  • Mandag 3. august: Patton
  • Tirsdag 4. - onsdag 5. aug: NM monrad lag
  • Ondag 5. - torsdag 6. aug: NM mix lag
  • Fredag 7. - lørdag 8. aug: NM mix par

Turneringene vil avholdes med strenge smittevernrutiner. Først og fremst gjelder det myndighetenes krav om minimum 1 meter avstand mellom alle deltakere, men også Norsk Bridgeforbunds egne smittevernregler ved bridgespill. Disse vil bli publisert tilpasset Norsk Bridgefestival i løpet av kort tid, men i korte trekk handler det om fulldublering, personlig meldeboks, personlig desifisering, desinfisering av kontaktflater, ikke lov å samles i grupper osv. Vi kan aldri love fullt ut at vi klarer å skape ett 100 % trygt spillemiljø, men vi bestreber oss å komme så nærme som overhodet mulig. Allikevel må hver enkelt deltaker være klar over at det er en risiko for smitte ved å delta, og at vi ikke tillater deltakelse fra noen som har symptomer, er i karantene eller har vært i kontakt med noen som er smittet nylig.

Siden det blir begrensning i antall deltakere skal alle få lik mulighet til å melde seg på. Det vil derfor åpnes for påmelding 15. juni på et senere annonsert klokkeslett. Det eneste unntaket er de som har meldt seg på disse fire turneringene allerede, de vil få en epost mandag hvor de får 3 dager til å bekrefte sin påmelding. NM monrad par, NM damer par og NM veteran par, samt IMP'en blir ikke arrangert i år. 

Det blir også arrangementer på kveldstid - nøyaktig innhold i dette må vi komme tilbake til.

Siden det vil være endel som ikke får deltatt på årets festival, enten fordi de ikke bør/vil delta eller fordi de ikke rekker å melde seg på, så skal vi sørge for at dekningen av årets festival blir enda bedre enn tidligere år. Ved siden av fyldige bulletiner har vi planer om live streaming med kommentatorer fra alle turneringer, intervjuer med vinnere og stort og smått, og annet interaktivt innhold som sendes på nettet. Samtidig vil det bli online turneringer som sammenfaller med NM turneringene med flotte premier. Vi ønsker at alle, uansett om man er på Lillehammer eller ikke, skal få ta del i festivalfølelsen!

Mye mer info vil komme i løpet av kort tid - men vi ønsker hjertelig velkomme til bridgefestival på Lillehammer i 2020! 

Sponsors

 
 

Follow us on Facebook