Info om smittevern på festivalen

VI har i dag sendt ut følgende epost til alle påmeldte deltakere på festivalen om smittevern. Det er mange som er på ferie, så vi ber alle deltakere om å lese eposten eller denne saken nøye, og forholde seg til de anbefalingene og reglene vi har på festivalen: 

Info om smittevern på festivalen

Velkommen til Norsk Bridgefestival 2021!

Denne eposten sendes til alle som er påmeldt 1 eller flere turneringer under årets bridgefestival; både i Bridge som Sport og i Bridge for Alle. Vi gleder oss masse til å ønske deg velkommen til årets festival, og håper du får en flott opplevelse på Lillehammer.

Dessverre er ikke pandemien over. Det må vi som arrangør forholde oss til, og det tar vi på det største alvor. Festivalen blir arrangert med NBFs smittevernprotokoll, og vi ber alle deltakere sette seg inn i denne på forhånd. TL har anledning til å dele ut straffepoeng eller utvise de som ikke følger smittevernprotokollen:
https://bridgefestival.no/Turneringsinfo/Smittevern-paa-festivalen

(Det er pressekonferanse i morgen hvor noen av forutsetningene nedenfor kan endres, men vi ber alle allikevel følge hovedlinjene)
Festivalen blir delt opp i 2 kohorter a inntil 200 spillere. Vi ber dere innstendig om å respektere kohortene – disse vil være tydelig merket. Selv om du gjerne vil ta en prat med en god venn i den andre kohorten – IKKE gjør dette under arrangementet. Det vil øke smitterisikoen for alle, og i tillegg kunne bli problematisk for NBF som arrangør. Husk at vi legger til rette – DU sørger for at ingen blir smittet!

Mange av oss er enten fullvaksinerte (2 doser vaksine) eller beskyttede (1 dose vaksine). Vi har også et ansvar for å ikke smitte andre, så de samme reglene gjelder. For alle som foreløpig ikke har fått noen vaksine, så anbefaler vi dere å ta en koronatest i forkant av reisen til Lillehammer. Det gir økt beskyttelse for deg og for alle rundt deg. Kommer du i tillegg fra et område med forhøyet smittetrykk, så er anbefalingen fra myndighetene at du ikke bør delta på arrangementet. Vi kan ikke nekte deg, men ber deg vurdere anbefalingen. Om du allikevel velger å delta, ber vi deg innstendig om å teste deg på forhånd. Dette er gratis.

En del av dere står på venteliste(r) for ulike lagturneringer. Som vi la ut i nyhetssak er vi avhengig av at myndighetene går til trinn 4 for å kunne åpne opp for flere deltakere. Vi håper på positiv beskjed i morgen!

Er dere i tvil om noe eller trenger bistand med noe er dere hjertelig velkommen til å kontakte enten festivalgeneral Svein-Jarle eller undertegnede.

Kontaktinfo Svein-Jarle:
Mobil: 90 94 34 72
Epost: svein-jarle@bridge.no


Med vennlig hilsen
Allan Livgård
Generalsekretær
Norsk Bridgeforbund

-------------------------------------
Adr.: Sognsveien 75 A, NO-0855 Oslo
Tlf.: 47 47 94 00 - Mobil: 99 04 02 05
www.bridge.no
allan.livgard@bridge.no"