Redegjørelse om påmelding til bridgefestivalen

Styret i NBF vil beklage at det ble trøbbel med påmelding til årets bridgefestival.  

Redegjørelse om påmelding til bridgefestivalen

Det viste seg kjapt at nettsidene våre ikke taklet den store pågangen med mange hundre innlogginger og forsøk på å melde seg på samtidig. Vi hadde på forhånd vært i dialog med IT, men det er vanskelig å teste akkurat denne situasjonen. 

I tillegg til at man ikke kom inn ble det ekstra problemer da vi heller ikke kom til for å redigere påmeldingsfrist og slette dobbeltpåmeldinger. Derfor ble det tatt en beslutning om at man på et tidspunkt måtte stenge ned påmelding for dagen slik at vi kunne få fjerne dobbelpåmeldinger i fred og ro. De resterende plassene ble deretter åpnet for påmelding igjen dagen etter.

Styret valgte å gå for førstemann til mølla for at alle skulle få like stor mulighet for å melde seg på til festivalen. Alternativet var at de som var "nær" styret og kanskje fikk nyheten om at det ble festival før andre, fikk en fordel i å melde seg på i tide. Styret er veldig opptatt av at de ikke skulle få en fordel fremfor andre, derfor ble førstemann til mølla valgt.

Vi har fått henvendelser om at det har foregått "urent" spill i påmeldingene. Dette stemmer ikke, og vi har gått gjennom alle påmeldinger i databasen. 

Neste år håper vi det er åpent for full deltakelse igjen slik at alle som ønsker kan delta. 

Sponsors

 
 

Follow us on Facebook