Rutertreffet - Norsk Bridgefestival

Enten du er gammel eller ung, nettopp har lært Stayman eller har systemkortet fullt av konvensjoner: Alle bridgespillere – kom på bridgefestival!

Rutertreffet - Norsk Bridgefestival

Bridgefestival for alle - ny, rutinert, gammel eller ung

Norsk Bridgefestival er en samlingsplass for bridgespillere fra hele landet. Uansett fartstid og ferdighetsnivå har vi et bridgetilbud til deg der du kan konkurrere, lære mer, ergre deg over egne tabber, le og kose deg sammen med gamle og nye bridgevenner. 

Spill så mye (eller lite) som det passer DEG

Du kan velge å spille akkurat så mye eller lite som passer deg. Det blir tilbud om bridge til frokost, bridge til middag, og bridge til kvelds. I tillegg kan du få med deg et av våre gratis lunsj-seminar. Du velger selv akkurat hva du vil delta på. 

Askeladden - gratis turnering til deg som er på festival for første gang

I år har vi ekstra fokus på deg som ikke har vært på festival før! Alle nye deltakere på festivalen får én turnering (én sesjon) gratis. Det kan være en Åpen festivalpar på formiddagen, en Festivalhandicap (turnering med handikapberegning slik at alle har lik sjanse til å vinne) på ettermiddagen, eller en kveldsturnering på bridgehotellet.  

Rutertreffet - for deg som vil lære litt (og konkurrere mot noen du kan slå)

I tillegg arrangerer vi Rutertreffet – et tilbud for deg som ønsker å bli tryggere på både i spill og meldinger. Her får du konkurrere med og mot likesinnede. Det blir korte undervisningsøkter og gjennomgang av dagens spill, slik at alle reiser hjem et lite hakk flinkere i bridge, med mange nye bridgevenner. Detaljert program og eksakte datoer for Rutertreffet kommer i løpet av februar (men du kan bestille flybilletten allerede nå – det blir et tilbud til deg hele uken). 

NM-programmet

PS! Og ja, det blir NM-turneringer også, for de som ønsker å knives om medaljer. Same procedure as last year.  


Sponsors

 
 

Follow us on Facebook