FinnMakker

Som i fjor bruker bridgefestivalen Finn makker for å koble sammen de som ikke bringer med seg sin favorittmakker til Drammen, eller ønsker litt avveksling fra han/henne. 
Atter engang må vi sende en stor takk til Halvor Dahl som har laget denne flotte funksjonen.

Hvordan bruke Finn makker?

For å kunne bruke Finn makker må du registrere deg på siden. Etter det er gjort er det ikke helt inituitivt hvordan du søker etter makker/lagkamerater, men vi skal forsøke å forklare det kort her:

  • Trykk på "Turneringskalender" hvor du finner alle turneringene på Bridgefestivalen 2018.
  • Huk av under "Følg" for alle de turneringene du er interessert i makker/lagkamerater
  • Dersom du nå aktivt ønsker å søke etter makker trykker du på "Finn makker". Her skal nå alle de turneringene du følger komme opp, og du kan trykke på knappen "Finn makker" for å sette deg som søker.
  • Dersom du bare ønsker å se andre som søker makker til samme turnering(er) kan du trykke på "Spillere som søker makker" og få opp en liste. Her kan du sende de melding direkte fra systemet.

Allerede er det spillere som søker etter makkere til ulike turneringer, så vi håper alle kan finne seg en makker! Administrasjonen i NBF får også beskjed hver gang noen søker makker, så vi vil gjøre vårt beste for å koble personer sammen. Vi sees i Drammen! 

Sponsors

 

Follow us on Facebook