Bronseturneringer på festivalen!

 Hver dag under Norsk Bridgefestival arrangeres det to bronseturneringer, med start henholdsvis kl 10.00 og 15.30.

Bronseturneringer på festivalen!

 

Makkergaranti i alle bronseturneringer

Morgensesjonen er vanlig parturneringsscoring, på ettermiddagen er det handicapscoring (dvs alle konkurrerer i prinsippet mot seg selv, ut fra egne forutsetninger). Se videoer Hva betyr mitt handikap og Handikapturnering for å lære mer om hva handikapi bridge er.

 


I år blir det:
 
- Turneringsvert som tar imot alle som vil spille bronseturneringene
- Makkergaranti - turneringsverten spleiser de "single" og stepper selv inn ved odde antall spillere
- Spilling i eget konferanselokale - det nærmest inngangen, med eget lydanlegg slik at annonseringen som kommer gjelder kun bronseturneringene
- De flinkeste (mest praktiske og trivelige) turneringslederne får ansvaret for bronseturneringene
- Annen type premiering og tydeligere markering av start og slutt på bronseturneringene
 

Alle klubbens spillere kan med andre ord bare bestille billetter. Et mini-pass sølv eller gull (se nederst på siden i lenken) vil dekke spilleavgiften om man vil spille flere bronseturneringer:  Man spille så få eller mange som man ønsker.

Progam Norsk Bridgefestival

Kurs og opplæring i bridge på festivalen

De siste årene har vi hatt et eget opplegg for helt ferske spillere på festivalen, Rutertreffet. Vi vil fortsette å ha et eget opplegg for de ferskeste, med opplæring og veiledning. 
 
Så ja, det blir noe som ligner Rutertreffet på festivalen i år også. Vi ønsker også et mer fleksibelt opplegg, der deltakerne kan velge hvor mye/lite de kan være med, og også åpne for drop in. Det blir i en form som dette:
 
- Teori + spilling + spillgjennomgang på morgenen
- Handicapturnering på ettermiddagen
 
Om vi får til en "pakkeløsning" á la Rutertreffet vil vise seg, men muligheter for å få "oppgradert" egen bridge vil det garantert bli. Nøyaktig dato for når vi kan tilby slik opplæring er ikke klart. Sannsynlige datoer for dette (basert på når vi forventer å kunne få gode ledere til dette arrangementet) er 5.-7. august. Før det er det mix-turneringer (som er fine turneringer å spille også for de aller ferskeste).
 
I tillegg vil vi tilby lunsjforedrag for spillere på flere nivå. Kanskje vil generalsekretær Allan Livgård ta dere et kurs i hvordan skvise motparten? Eller makker Terje Aa avsløre hvordan dere best legger en plan for spillet? Kom gjerne med innspill til tema dere vil se på programmet til bridge@bridge.no.
 
Håper å se dere på Lillehammer i sommer!
 
Sponsors

 
 

Follow us on Facebook