Hilsen fra ordføreren på Lillehammer

Velkommen til Lillehammer!

Det er med stor glede vi igjen ønsker Norsk Bridgefestival – den 20. i rekken - velkommen tilbake til Lillehammer. Det er svært hyggelig å ha dere tilbake hos oss.

Bridge er et spill, men også for mange en lidenskap. Bridge engasjerer folk i alle aldre og samfunnslag. I disse tider er det ekstra godt å ha en hobby som gir anledning til avkopling og konsentrasjon. Selv med et stramt program, håper jeg dere får tid til å oppsøke og bli kjent med alt det Lillehammer har å by på. Vi har mange steder der dere kan oppleve god atmosfære. Dere er omringet av natur, kultur og ikke minst finner dere Norges mest kjente gågate, i Storgaten nedenfor hotellet. Legg gjerne turen innom en eller flere av de stedene som interesserer deg.

Vi er glade for at dere valgte Lillehammer!
 
Jeg ønsker arrangør og deltakere lykke til med årets festival, og håper den blir preget av fine opplevelser – både ved og utenfor spillebordet. Jeg oppfordrer alle til å vise forståelse for og forholde seg til de aktuelle smittevernreglene, slik at ikke unødvendig risiko tas. Så må vi tro at neste år vil gi mulighet for en «normal» festival.

Hjertelig velkommen til Lillehammer, til årets bridgefestival – og velkommen tilbake ved neste anledning.

Vennlig hilsen
Ingunn Trosholmen

Ordfører 

Hilsen fra ordføreren på Lillehammer