Hotellovernatting på Lillehammer for bridgefestivalen 2020

Hotellet på Lillehammer er allerede klare til å ta i mot bestillinger til Bridgefestivalen 2020. Festivalen arrangeres 31. juli 3. - 8. august 2020.

Hotellovernatting på Lillehammer for bridgefestivalen 2020

Booking gjøres på Scandic Hotels nettsider og det er viktig at man bruker korrekt bookingkode for å få de avtalte prisene. Det er også viktig for fremtidige avtaler at man bruker bookingkoden, slik at vi kan forhandle enda bedre avtaler neste gang. 

Priser:
Rom/frokost i standard enkeltrom pr. pers pr. dag NOK 1.160
Rom/frokost i standard dobbeltrom pr. rom pr. dag NOK 1.360

Bookingside:
www.scandichotels.no

Bookingkode:
BNOR070820

Spørsmål eller andre ønsker:
Sendes på epost til hotellet: meeting.innlandet@scandichotels.com 

Merk at det er flere arrangenter på Lillehammer i samme tidsperiode, så det kan lønne seg å være tidlig ute med rombestilling. 
Festivalprisene gjelder til 1. juli 2020.Beskrivelse av hotellet fra VisitNorway:
Hotellet ligger i Lillehammer sentrum. Her finner du velværesenter, lekerom for barna, svømmebasseng og velværesenter. Det er gangavstand mellom Maihaugen og Olympiaparken, og kun 15 minutter til Hafjell og Hunderfossen Familiepark.

Velkommen til Lillehammers storstue. Som gjest på Scandic Lillehammer Hotel er aktiviteter og opplevelser aldri langt unna, enten du velger å nyte hotellets fasiliteter eller det regionen ellers har å tilby av opplevelser.

Lillehammer Skulpturpark
Christian Ringnes og Scandic Lillehammer Hotel ønsker deg hjertelig velkommen til Lillehammers nyeste kulturattraksjon: Lillehammer Skulpturpark som du finner ved Scandic Lillehammer Hotel. Ringnes er for mange kjent som initiativtager bak den internasjonalt anerkjente Ekebergparken. Scandic Lillehammer Hotel får to skulpturer som også er kjent fra Ekebergparken. Disse er «Open Book» av den britiske kunstneren Diane Maclean og «Fideicommissum» av svenske Ann-Sofi Sidén. Parken inkluderer også blant annet skulpturer av Per Inge Bjørlo, Sverre Koren Bjertnæs, Fredrik Raddum og amerikanske Tom Sachs.

Helse, spa og velvære
Det kan være både gøy og enkelt å trene. Ta en økt i treningsrommet og avslutt i velværesenteret som har blant annet et infinity basseng, fire badstuer og to utebasseng. 

Et lekent familiehotell
Hotellet er perfekt for barnefamilier. På sommeren og i ferier er det ekstra morsomt for barna. Det arrangeres flere aktiviteter som kino, turer og muligheten til å treffe maskoten, pinnsvinet Sigge. Hotellet har et stort og supert lekerom for barn, og svømmebassenget er alltid populært

Beliggenhet
Med kun 2 timers biltur fra Oslo og kun 1t og 45 min fra Oslo Lufthavn Gardermoen er Lillehammer et sentralt møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekender. NSB har hyppige avganger til og fra Lillehammer.

Aktiviteter
Lillehammer er et skattekammer for aktiviteter gjennom hele året! Mulighetene for å gjøre diverse aktiviteter i sommer- og vintersesongen er fantastiske. Om du foretrekker kultur, sport, velvære eller fart og spenning, er dette et perfekt utgangspunkt. Hotellet har kort vei til Maihaugen, hoppbakken og Lillehammer sentrum, og kun 15 minutter til Hafjell og Hunderfossen Familiepark.

Møter og konferanser
Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Vi har 15 fleksible møterom for 2-1200 personer. Hotellet har to restauranter, Salt & Pepper som er vår à la carte restaurant, og Tre Diktere som er vår hovedrestaurant. Hos oss finner alle seg en favorittplass. Hotellet har et stort og veldig godt utstyrt treningssenter på hele 500 m2 med eget Yogarom, og med et velværesenter og basseng ute og inne, har vi et tilbud som kan passe for alle. Beliggenheten som er så nær sentrum gjør at hotellet fort blir ditt førstevalg.

Sponsors

 
 

Follow us on Facebook