Mobiliser medlemmene til bridgefestivalen!

Festivalvertene våre, Margrethe - Heidi - Bjørn, har laget en uhøytidelig konkurranse:

Hvilke klubber får høyest deltakelse på Festivalturneringene på årets festival? 

Mobiliser medlemmene til bridgefestivalen!

Siden det var restriksjoner på NM-turneringene, har vi valgt å bare å regne med festivalturneringene, som er åpne for alle – og der klubbene ennå kan mobilisere til deltakelse.

Blant de fem klubbene med høyest deltakelse, vil vi trekke ut to vinnere som hhv får et festivalpass til turneringene i 2022 og en gratis overnatting på festivalhotellet neste år.
Klubbene som vinner kan sjøl bestemme om de vil ha loddtrekning blant klubbens deltakere eller på annen måte bestemme hvem som får premien.

Resultatet blir ikke tilgjengelig før etter festivalen, da det er en del arbeid forbundet med å registrere og beregne deltakelse fra de enkelte klubber og vi må uansett vente på fasit til siste festivalturnering er spilt lørdag 7. august.

Reglene er som følger:

  1. Hver deltakelse i en sesjon gir ett deltakerpoeng
  2. Det er medlemmets hovedklubb som gjelder
  3. Sum deltakerpoeng blir omregna som prosent av klubbens medlemstall pr 1. august 2021.
  4. Det blir et geografisk handikap som følger:
    Handikap 30 Klubber i Hedmark og Oppland krets unntatt Dombås BK, Fagernes BK og Otta BK.
    Handikap 20 Dombås BK, Fagernes BK og Otta BK og alle klubber i Østerdal, Romerike og Glåmdal, Østfold og Follo, Oslo, Buskerud, Vestfold, og Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Midt-Trøndelag.
    Handikap 10 Alle klubber i Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Haugaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Nord-Trøndelag.
    Handikap 0 Alle klubber i Nord-Norge.

    Handikap beregnes slik at klubber med 0 i handikap ikke får fratrekk i deltakerpoeng før beregningen av prosent i forhold til medlemstall mens de med handikap 30 får et fratrekk på 30% i deltakerpoeng.

    Eksempler:
    - Medlemmer fra Tromsø BK deltar på 45 sesjoner – altså 45 deltakerpoeng. De har et medlemstall på 26 (pr 1.7.) Med 0 i handikap får de ingen reduksjoner i deltakerpoenga. Deltakelsen er 173% av medlemstallet - og klubben får altså en score på 173 i konkurransen.
    - Fra Lillehammer BK deltar 110 på enkeltsesjoner av festivalturneringene. På grunn av handikap på 30 blir da deltakerpoenga redusert med 30% til 77. Lillehammer BK har (pr 1.7.) 53 medlemmer og dette gir da en score på 145. 

Bridgefestivalen er en «happening» for alle som elsker bridge, mobiliser klubbens medlemmer for å få et «lodd» i konkurransen!
Mer informasjon om festivalen og festivalturneringene