Velkommen til bridgefestival 2024

Festivalgeneral Svein-Jarle Ludvigsen og hans rutinerte stab gleder seg til å ønske velkommen til årets bridgefestival på Lillehammer! 

Velkommen til bridgefestival 2024

Å gå inn hovedinngangen på Scandic Lillehammer Hotel føles som å komme hjem, ihvertfall for vante festivaldeltakere. Det er noe med forventingen til en uke fyllt av bridge, latter, god mat og sosial omgang med venner man ikke har sett siden sist som gjør Norsk Bridgefestival til ett av årets absolutte høydepunkt. 

Norsk Bridgeforbund ønsker at flere skal på oppleve den gode festivalstemninge, og vi har god plass til flere deltakere. Så om du ikke har deltatt før, eller det er noen år siden sist, hvorfor ikke ta turen til Lillehammer 2. - 10. august og bli med på moroa? Er det for skummelt å spille norgesmesterskap mot Helgemo, Brogeland, Fuglestad og Heskje? Ikke fortvil, i Bridge for Alle er det avslappet stemning, tre daglige turneringer og egne festivalverter som passer på at alle har det bra. 

Scandic Hotel Lillehammer stiller som vanlig opp med fabelaktige lokaler, flere bespisningsalternativer og en terasse som innbyr til et godt glass drikke etter spilling. De har også lovet oss at de jobber med å løse de utfordringene vi hadde i fjor, særlig knyttet til køer og servering. Og skulle man føle behov for litt egentid, så er gågata i Lillehammer kun en kort spasertur unna med shopping, flere gode restauranter og kulturliv. Har man med familien har hotellet flere bassenger, minigolfbane, lekerom og andre aktiviteter for barna. 

I en tid hvor alt blir dyrere er vi svært stolte over at vi klarer å holde prisene på festivalen uforandret. Faktisk har vi ikke økt en startkontingent på mange år, og det ønsker vi å fortsette med. For å få til det trenger vi god deltakelse, så vi håper akkurat DU tar turen til Lillehammer i år. Hjertelig velkommen skal du være!

(Artikkelbilde: Glade sølvvinnere i NM mix lag 2023 - foto: Allan Livgård)


Foto: Staben i 2022 - veldig mange kommer tilbake i 2024! Foto: Svein Erik Dahl