Velkomment til festival i 2022

Norsk Bridgeforbund gleder oss stort til å invitere til Norsk Bridgefestival 2022! Etter to tøffe år med pandemi skal vi i år gjøre festivalen til årets høydepunkt og samlingssted igjen, og håper alle norske bridgespillere vil ta turen til Lillehammer 5. - 13. august! Datoene er valgt på bakgrunn av tidligere utført spørreundersøkelse blant NBFs medlemmer.

Velkomment til festival i 2022

Som i fjor blir det festival med to hovedfokus:

  • Bridge som Sport: de kjente festivalturneringene som Norgesmesterskap og Patton i mange ulike klasser.
  • Bridge for Alle: flere turneringer hver dag med stort fokus på hygge og trivsel, samt egne festivalverter som passer på at alle har det fint. Passer veldig godt for de som vil kombinere festival med ferie og sosial omgang. Nytt i år er at vi tar sikte på å tilby undervisning! 

Det er selvfølgelig også fullt mulig å delta i begge kategorier - uansett målsetning og ambisjonsnivå!

Gjennom pandemien har vi lært mye om smittevern, renhold og hvordan vi kan arrangere turneringer på en enda bedre måte. Det vil vi fortsette med i 2022, så forvent australsk bordplassering, gode muligheter for desinfisering/håndvask og ansvar for rydding av bordene underveis.
Det er vi sikker på at gjør festivalen til et enda hyggeligere arrangement for alle!

Norsk Bridgeforbund fyller 90 år i år, og vi har ikke markert dette så stort. Det blir en markering på Lillehammer som er vel verdt å få med seg - mer røper vi ikke nå!

Vår kjære samarbeidspartner, Scandic Lillehammer Hotel, står klar for å ønske festivalgjestene velkommen. Vi har en anelse om at det kan bli fullbooket de mest populære dagene, så vi anbefaler alle om å booke sine rom så fort som mulig.
All info om hotellet finnes på denne siden. Vi kommer også til å videreføre fordelene de som bor på hotellet får ved å booke med avtalekode. 

Om det blir fullt eller man trenger andre overnattingsalternativer er det flust av muligheter på Lillehammer. Mange har sikkert allerede booket sin favoritthytte på Birkebeineren eller leid en hytte på Sjusjøen. Mulighetene er mange...

NBF ønsker fortløpende å videreutvikle festivalen. Om du har en god ide eller et ønske setter vi stor pris på at du tar kontakt med oss!