Kvalifisering til EM Mix for nasjonslag

For første gang arrangerer EBL EM for nasjonslag i mix-klassen. Europamesterskapet arrangeres i Lisboa, Portugal, 22. - 28. februar 2019. 

NBF inviterer til åpen kvalifisering for å avgjøre hvem som får retten til å representere Norge. Kvalifiseringen spilles i Oslo (15)16. - 18. november 2018, i NBF Oslos lokaler på Økern. Program/tidsskjema med tidspunkt for spillestart og opplegg for kvalifiseringen vil avhenge av antall påmeldte lag. Det kan bli spillestart torsdag kveld. Nøyaktig opplegg blir avgjort av sportssjef, Jon-Egil Furunes, og administrasjonen når det er klart hvor mange lag som stiller. Deltakere må ikke bestille reise før opplegget er klart. 

Påmeldingsfristen er 1. september 2018 - påmeldingslenke kommer straks. 
Deltakeravgiften er kr 1.000 per deltaker. Tidlige utslåtte lag kan gratis være med i åpen turnering i helgen. Overskuddet av arrangementet tilfaller vinnerlaget som støtte til deltakelse i EM. 

Kvalifiseringen er åpen for alle som er interessert i å representere Norge i EM, men NBF forbeholder seg retten til å velge ut lag i kvalifiseringen dersom påmeldingen er stor.

Deltakerne dekker selv sine egne kostnader i EM. Fra NBF mottas startkontingent samt spillerskjorter. 

Selv om Em også er kvalifisering til VM, kan spillere som allerede er kvalifisert til VM delta i EM for mix nasjonslag.

Eventuelle spørsmål om arrangementet rettes til NBF ved Sten Bjertnes på sten.bjertnes@bridge.no

Sponsors

 

Follow us on Facebook