Tusen takk for i år!

Norsk Bridgefestival 2017 er nå historie og hallen begynner å bli tømt for utstyr. Først og fremst vil jeg på vegne av Norsk Bridgeforbund takke alle deltakere for en fantastisk festival! Det er dere som gjør festivalen til det den er med godt humør, stor deltakelse og ikke minst evnen til å hygge seg selv om det er ting vi kan bli bedre på. TUSEN TAKK!

Tusen takk for i år!

Videre rettes det en enorm takk til den flotte staben som står på nesten døgnet rundt. Uten dem hadde det ikke vært mulig å gjennomføre festivalen. Totalt pakkes det nå ned utstyr i 47 palleplasser og det er dublert rundt 25.000 mapper til årets festival. 

Noen av dere har vunnet heder og ære - gratulerer så mye. Mange flere av dere har ikke vunnet noe, men dere har fortsatt et smil rundt munnen og koser dere på festival. Det setter vi veldig pris på. Hvor festivalen skal arrangeres neste år vil Styret bestemme i løpet av en måneds tid, men vi håper dere kommer tilbake neste år uansett, og ta gjerne med dere flere venner.

Det er ting vi gjerne ville skulle vært bedre her i Drammen, men det lærer vi av og forsøker å gjøre det bedre neste år. Her er deres innspill veldig verdifulle, så send oss gjerne deres tanker. 

Over og ut for denne gang...

Sponsors

 

Follow us on Facebook