Jette Livgård vant EM-tippekonkurransen!

På NBFs Facebooksider ble det i forkant av EM arrangert en tippekonkurranse hvor man skulle tippe plasseringen til de tre norske lagene i Ostende. 

Jette Livgård vant EM-tippekonkurransen!

Kun en person klarte trippelen, Jette Livgård fra Askim tippet nøyaktig plassering i alle tre klasser! Hun er som mange nok vet mor til Allan Livgård, men juryen finner allikevel at dette ikke er grunn til diskvalifikasjon. 

Jette vinner et gullpass til festivalen, og kan med det spille ubegrenset antall åpne festivalpar, handikap og kveldsturneringer. Premien har en verdi på kr 1.500.

I tillegg trekkes har administrasjonen trukket 1 stk sølvpass blant de som avga tips, og vinneren her ble Piotr Demianczuk fra Bergen Akademiske Bridgeklubb. Han kan spille 6 stk festivalpar/handikap og ubegrenset antall kveldsturneringer. Premien har en verdi på kr 750. Både Jette og Piotr kan hente sitt pass i resepsjonen under festivalen.

Merk også at det for tiden er tilbud på festivalpass - les mer i nyhetssak.  

Litt tippestatistikk:
- 97 personer tippet 
- Tippet snittplass i de ulike klassene:
- åpen 4,7 / damer - 6,7 / veteran - 5,6
- 3 tippere hadde to rette plasseringer; Olav Martin Engen, Nina Johnsson og Jørn Skryten. 
- 7 tippere tippet gull til det åpne laget og 7 tippere hadde bronse til damene. 84 tippet at veteranene kvalifiserte seg til VM.