Presidentens ønsker velkommen til bridgefestival

Det er så mye å glede seg til. Dagene er blitt lengre, været varmere, og før vi vet ordet av det er den her igjen; sommeren. Ferietid med familie og venner. Lading av batteri. Forventningene opptar stadig mer av tankevirksomheten, og planer legges. Vel og bra, men for mange av oss, som praktiserer verdens beste hobby, er sommerens høydepunkt Bridgefestivalen. Da møter vi igjen gode venner og «artsfrender» fra inn- og utland. Da kan vi se fram til en lang rekke av muligheter og utfordringer - spill som skal spilles. Konkurranse, spenning og sosialt samvær en hel uke til ende. Herlig!

Presidentens ønsker velkommen til bridgefestival
Vi prøvde Drammen for første gang i fjor. Et hyggelig bekjentskap. I etterkant spurte vi deltakerne om hva som
var bra og hva som kan gjøres bedre. Mye var bra og vil bli videreført. Det tas også tak i forbedringspunktene, eksempelvis lunsjtilbudet, bedre tilgang på kaffe og vann, renhold på toalettene, bedre plass under kveldsturneringa, parkering, turneringsopplegget
for NM-damer og bedre informasjon og organisering av de sosiale tilbudene på kveldene.

Vi vil gjerne at flere skal delta på Festivalen. Vi har mer å gå på, spesielt ved å mobilisere flere «vanlige klubbspillere». Festivalen må også gi tilbud til de som vektlegger trivsel og sosiale rammer vel så mye som selve konkurransen. Vi tror vi er på rett vei, men at det tar tid å innarbeide noen av nyvinningene.

I og med at MSIBT arrangeres tidligere på sommeren, har vi mer tid og rom til rådighet. Så mellom NM Mix og NM Mix Lag, slår vi på stortromma og arrangerer fest. Det blir ikke bankett. Det blir ikke stivt og formelt, og det blir ikke lange taler. Det blir grillmat, hyggelig selskap og dansemusikk. Det blir ikke artigere enn vi lager det selv, og da er bud nummer en: å møte opp. Oppfordringen er herved gitt. Vi i styret håper dere stiller, og er med på å løfte Festivalen som sosial arena enda et hakk.

Vi har plass til flere i bridgefamilien. Det er vårt samlede ansvar at de som deltar på Bridgefestivalen for første gang, eller for første gang på lenge, blir inkludert og stortrives. Ta initiativ, inviter en «fersking» med på middagen, puben, quizen eller kveldsturneringa. NBF er tilretteleggere og lager rammeverket, deltakerne sørger for innholdet. Sammen skal vi gjøre vårt beste vårt beste for at Bridgefestivalen fortsatt skal være stormønstringa og kraftsamlinga av organisasjonen vår.

Det er så mye å glede seg til, ikke minst Bridgefestivalen 2018. Sett av tid, legg planer og bestill billetter. Velkommen skal dere være.